BERKELEY VALE COTTAGE

 
 

Project Scope: Full Renovation

Location: Berkeley Vale, NSW

Duration: 5 months

This cottage needed a good renovation when our clients purchased it, the open plan living area felt dark, oppressing and very outdated (see the before photos at the end of the page!). 

We reworked the floor plan of the space, changed pretty much everything from the flooring to the windows and wall finishes and updated the kitchen and laundry. It is now a beautiful, warm, sun-lit family home! 

 
 

BEFORE / AFTER

 
 

'I have loved working with AMA Studio Interiors on the kitchen, living and dining areas of our home. Agathe understood our style and vibe straight away and created a beautiful space that reflects our style and personalities perfectly!

Agathe was a pleasure to work with and was always happy to answer any questions we had even if that meant going back and forth over colour choices!

She was super flexible and happy to work with the layout I had come up with for the kitchen and go from there. Even doing a mock up of the whole space which was amazing to visualise it before we started the work! She also worked within our budget helping us to find selections that would work for us and our price range.

She has gone above and beyond to help us create the space of our dreams for our young family. I am pinching myself and sometimes I look around and think “this can’t be my house!” I’m so grateful to have found Agathe and could not be happier with the finished product!'


- Christie